Организационные и методологические предпосылки трансфера энерго- и ресурсосберегающих технологий в Центральном районе Донбасса - Шевченко, В.П.; Амоша, А.И.; Пивень, Ю.А.; Ткаченко, Н.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Наведено шляхи забезпечення енергетичної незалежності України, соціальні та енергетичні проблеми, супутні експлуатації шахт Центрального району Донбасу (ЦРД), і напрями перспективних досліджень для їх розв’язання. ----------