Совершенствование финансового управления потоковыми процессами металлургического предприятия (на примере ММК им. Ильича) - Лактионова, О.Е.; Матвеева, С.В.; Мальцев, М.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано підхід фінансового управління потоками металургійного підприємства. Розглянуто резерви удосконалення фінансового управління потоками, обумовлені оптимізацією та структурою оборотних активів. ----------