Узгодження напрямів реформи адміністративно-територіального устрою та міжбюджетних відносин - Толопіло, М.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано пропозиції, що дозволять удосконалити систему взаємодії органів публічної влади різних рівнів щодо виробництва суспільних благ та послуг, регламентувати фінансові відносини між органами державної влади та органами місцевого самоврядування, забезпечити прозорість процесів розподілу фінансових ресурсів через механізми міжбюджетних трансфертів. ----------