Меценатська діяльність митрополита Андрея Шептицького - Рощина, Л.О. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
У статті розглядаються основні напрямки меценатської діяльності митрополита Галицького та архієпископа Львівського Андрея Шептицького: у сфері науки, культури, освіти, мистецтва. Автор звертає увагу на заходи митрополита щодо допомоги дітям з малозабезпечених родин та дітям-сиротам.