Християнство і європейська духовно-культурна ідентичність - Федоров, О.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
Стаття присвячена з’ясуванню ролі і місця християнства у формуванні європейської ідентичності в умовах ціннісної дезорієнтації, дегуманізації людини і суспільства, морального та релігійного хаосу.