Педагогічний та правовий аспекти визначення поняття "світська освіта" - Ковровський, І.Г. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
У статті розглядаються історичний, юридичний, організаційно-педагогічний та освітньо-релігійний аспекти визначення поняття «світська освіта», а також дається формулювання вказаного поняття на основі освітнього законодавства України.