Аналіз доцільності практичної реалізації інвестиційного проекту - Кучер, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розроблено механізм реалізації інвестиційного проекту, який передбачає підготовку до експлуатації нових лав із метою підвищення видобутку вугілля. Результати наведених розрахунків підтвердили економічну доцільність реалізації інвестиційного проекту. ----------