Местная экономика: особенности анализа состояния системы и разработки концепции устойчивого развития - Лысов, В.М.; Мелихов, А.А.; Кострыкина, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Обґрунтовано особливості використання методологічних положень, принципів теорії стійкого розвитку для оцінки й аналізу місцевої економіки м. Маріуполя. Подано спробсформулювати основи концепції стабілізації та трансформації системи місцевого рівня. ----------