Визначення факторів і резервів підвищення ефективності у промисловості - Гончарук, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано методику виявлення факторів та резервів підвищення ефективності використання ресурсів у промисловості, яка ґрунтується на непараметричних методах. Викладено результати емпіричного аналізу ефективності у промисловості України на міжгалузевому та внутрішньогалузевому рівні. ----------