70-річчя академіка НАН України Л.В. Губерського (Вісник НАН України, 2011)
4 жовтня виповнилося 70 років філософу, дипломату, ректорові Київського національного університету імені Тараса Шевченка академіку НАН України Леоніду Васильовичу Губерському.