Ризики, які виникають при використанні інформаційних систем: сутність, види і особливості оцінювання. - Георгіаді, Н.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розкрито сутність і наведено класифікацію економічних ризиків, які виникають при формуванні та використанні інформаційних систем управління економічним розвитком підприємств, проаналізовано існуючі методи оцінювання ризиків, запропоновано методичні рекомендації щодо розрахунку рівня економічного ризику, який виникає при формуванні та використанні інформаційних систем управління економічним розвитком підприємств. ----------