Тенденции изменения горных работ в пространстве - Павленко, И.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано підхід до оцінки вірогідності сукупності вихідних даних техніко-економічних показників шахт, які визначають якість управління цими параметрами на різних етапах трансформації (реструктуризації) підприємства. ---------