Ретроспектива державного будівництва в Аргентині: теоретико-методологічний аспект - Бредіхин, А.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
Для розуміння причин, які впливали на появу перонізму, необхідно дослідити тенденції політичного розвитку Аргентини. Зокрема процеси, які відносяться до періоду становлення державності. У статті робиться спроба проаналізувати особливості політичного розвитку Аргентини.