Оцінка позиціонування підприємств на автомобільному ринку - Веримейчик, О.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто переваги і недоліки різних підходів до оцінки позиціонування підприємств на автомобільному ринку. На основі виконаного аналізу запропоновано для оцінки позицій підприємств та його продукції адаптовану систему CAMEL, яка передбачає рейтингування. Для одержання рейтингової оцінки використано гнучкий обчислювальний алгоритм, який реалізує можливості математичної моделі порівняльної оцінки виробничо-господарської діяльності підприємства і має широку апробацію на практиці. ----------