Становление парадигмы стратегического управления потенциалом предприятия - Отенко, И.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Подано теоретичне дослідження становлення сучасної парадигми стратегічного управління підприємством, що дозволило сформувати концептуальну модель стратегічного потенціалу й управління ним. ----------