Структура суперконформной алгебры теории струн в тензорном суперпространстве - Нурмагамбетов, А.Ю. (Доповіді НАН України, 2010)
Аналiзується структура суперконформної алгебри теорiї струн в N = 1, D = 4 тензорному суперпросторi з координатами тензорного типу. Показано, що включення додаткових координат iстотно знижує критичну розмiрнiсть суперструни до реалiстичної розмiрностi D = 4. Iншим наслiдком введення додаткових тензорних координат є введення диференцiалiв нового типу, що дає можливiсть побудувати локальну теорiю екзотичного неабелевого антисиметричного тензорного поля.