Визначення та аналіз факторів, що впливають на ефективність маркетингової стратегії в брендингу - Димитрова, С.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто основні зовнішні та внутрішні фактори, що впливають на ефективність маркетингової стратегії в брендингу, виявлено основні напрями їх дії, визначено ключові параметри аналізу цих факторів. -------