Релігійно-філософська концепція Етьєна Жільсона у контексті розвитку Західної філософії - Руснак, О.А. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті аналізуються сучасні наукові трактування взаємовідношень таких явищ, як «релігійна філософія» та «загальна філософія». Визначається місце та структура релігійно-філософської концепції Е. Жільсона, французького томіста XX ст., у контексті аналізу розвитку всієї Західної філософії.