Оценка тенденций развития промышленного производства Харьковского региона - Золотарев, А.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
На основі аналізу показників витрати оборотних коштів на створення однієї гривні легалізованої продукції й змін тривалості відтворювального циклу на створювані обсяги промислової продукції виведені формули визначення «достатності» оборотних коштів у відповідному періоді промислового виробництва, виведена формула доцільності інноваційної діяльності, що виражає закономірність економічно обгрунтованого інноваційного розвитку виробництва. ----------