Об уровне инвестиций в угольную отрасль - Павленко, И.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Відповідно до пріоритетів і цільових орієнтирів розвитку економіки розраховані максимально можливі обсяги фінансування й запропонований варіант розвитку вугільної промисловості за рахунок державного бюджету, що дозволяє скоротити загальні обсяги інвестицій у порівнянні із програмою «Українське вугілля». ----------