Метод исследования динамических контактных задач с нелинейным демпфированием - Задоянчук, Н.В.; Касьянов, П.О. (Доповіді НАН України, 2010)
Розглянуто клас динамiчних контактних задач нелiнеаризованої теорiї в’язкопружностi, якi зводяться до диференцiально-операторних включень другого порядку в спецiальних класах нескiнченновимiрних просторiв. Дослiджено властивостi розв’язуючого оператора. Одержано новi апрiорнi оцiнки розв’язкiв.