Человеческий фактор управления предприятием - Хачванкян, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядаються роль і значущість людського чинника в управлінні підприємством в умовах трансформованої економіки України. Виділені соціально-психологічні причини, що перешкоджають впровадженню інновацій в процесі підприємницької діяльності господарюючих суб'єктів. ----------