Кристалічна структура BaLn2Ti3O10 - Тітов, Ю.О.; Білявина, Н.М.; Марків, В.Я.; Слободяник, М.С.; Краєвська, Я.А.; Ящук, В.П. (Доповіді НАН України, 2010)
Методом порошкової рентгенiвської дифракцiї визначено кристалiчну шарувату перовськiтоподiбну структуру iндивiдуальних сполук BaNd2Ti3O10 й BaSm2Ti3O10, синтезованих термообробкою сумiсноосаджених гiдроксикарбонатiв, та проаналiзовано особливостi будови BaLn2Ti3O10 (Ln — La−Sm).