Методика разработки корпоративного пенсионного обеспечения на предприятии - Светлова, А.Р. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано методику розробки корпоративного пенсійного забезпечення на підприємстві. Визначено ключової складової пенсійної програми підприємства, обґрунтована доцільність створення структурного підрозділу по управлінню пенсійним забезпеченням, визначені його функції, права й відповідальність. ----------