Принципи вибору методів виявлення проблемних ситуацій та формування моделі адаптивно-скоординованої системи планування повітряного простору - Хращевський, Р.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
The basic principles of selection methods to identify problem situations and form a model of adaptive co-ordinated planning of airspace.