Спеціалізоване програмне забезпечення для географічного аналізу та інвентаризації парникових газів - Любінський, Б.Б.; Бунь, Р.А. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
Представлено підхід до реалізації спеціалізованого програмного забезпечення для просторової інвентаризації парникових газів. Розроблено архітектуру та встановлено основні вимоги до програмного забезпечення, проаналізовано специфіку форматів використовуваних даних.