Моделювання стаціонарних процесів конвективної дифузії у двофазних тілах періодичної структури за змішаних граничних умов - Дмитрук, В.А. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
В даній роботі метод побудови точних аналітичних розв'язків контактно-крайових задач дифузії домішкової речовини у двофазних регулярних структурах з урахуванням конвекгивного механізму масопереносу в одній з фаз узагальнено на випадок змішаних граничних умов. Отримано аналітичний розв'язок задачі дифузії для двофазного шару регулярної структури з врахуванням конвекгивного переносу в одній з фаз та досліджені потоки маси через внутрішню міжфазну поверхню контакту за змішаних умов на границях тіла.