Оцінка ефективності реалізації багатоцільового стратегічного плану на підприємстві - Варава, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропонований підхід до оцінки ефективності реалізації стратегічного плану, заснований на теорії багатоцільової оптимізації. Як критерій ефективності використовується пріоритетний показник по досягненню цілей у конкретному часовому проміжку стратегічного періоду. Представлено результати оцінки реалізації стратегічного плану для умов гірничо-збагачувального комбінату. ==========