Рефлексивное управление механизмами формирования спроса на продукцию промышленных предприятий - Петрачкова, Е.Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано концепцію управління механізмами формування попиту на продукцію промислових підприємств, засновану на принципах рефлексивного підходу. Реалізація концепції спрямована на забезпечення конкурентних позицій підприємства в умовах ринку й дозволяє при істотній економії витрат домогтися результатів, порівнянних із традиційними методами конкуренції. ==========