Етапи довгострокового прогнозування - Ставицький, А.В. (Науково-технічна інформація, 2009)
Соціально-економічний розвиток держави вимагає розробки стратегії, що має базуватися на довгостроковому прогнозуванні економічних параметрів. У роботі аналізуються складові алгоритму, що дає змогу отримувати довгострокові прогнози найвищої точності.