Тенденції розвитку світового ринку нанотехнологій: європейський підхід - Березняк, Н.В.; Кваша, Т.К.; Фролова, О.В. (Науково-технічна інформація, 2009)
Аналіз засновано на прогнозах Європейської Комісії щодо розвитку світового ринку нанотехнологій; інформації про державне і приватне фінансування досліджень і розробок; створення робочих місць і компаній, які працюють із нанотехнологіями.