ББГКІ ієрархія Фермі та Бозе багаточастинкових систем - Поліщук, Д.О. (Доповіді НАН України, 2010)
Виводиться iєрархiя ББГКI для Фермi та Бозе багаточастинкових систем на основi iєрархiї Неймана для кореляцiйних операторiв. Побудовано розв’язок задачi Кошi сформульованої iєрархiї у випадку n-частинкового потенцiалу взаємодiї для початкових даних з простору послiдовностей ядерних операторiв.