Об определении колебаний якоря электромагнитного виброударного возбудителя при входных периодических полусинусоидальных импульсах - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Визначаються коливання якоря електромагнiтного вiброударного збуджувача при дiї на ходi iмпульсiв, що подаються у виглядi Фур’є-комбiнованого сингуларисного розкладання.