Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві - Сорока, В.І.; Божок, Л.В.; Дерев’янко, С.В.; Дяченко, Г.М.; Прокопенко, О.І.; Агеєв, В.О. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів.