Оцінювання ефективності розроблення і впровадження стандартів у сфері енергетики - Соколовська, І.С. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2008)
Розглянуто шляхи отримання економічного ефекту в разі впровадження у сфері енергетики основних видів стандартів. Обґрунтовано можливість оцінювання ефективності стандартів відповідно до основних положень методики ЮНІДО, тобто стандарт розглядається як інвестиційний проект з усіма притаманними йому властивостями з урахуванням економічних, екологічних та соціальних аспектів.------------