Дмитро Михайлович Гродзинський (до 80-річчя вченого) - Дмитрієв, О.П.; Дідух, Я.П.; Кордюм, Є.Л. (Український ботанічний журнал, 2009)
5 серпня 2009 року виповнилося 80 рокув від дня народження видатного вченого, академіка НАН України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора біологічних наук, професора Дмитра Михайловича Гродзинського