Ювілейна дата української мікології та ботаніки (75-річчя члена-кореспондента НАН України Ірини Олександрівни Дудки) (Український ботанічний журнал, 2009)
4 грудня 2009 року виповнилося 75 років від дня народження та 50 років наукової діяльності в Інституті ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України провідного українського міколога, тричі лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, завідувачки відділу мікології, члена-кореспондента Національної академії наук України, Заслуженого діяча науки і техніки України професора Дудки Ірини Олександрівни.