Нові місцезнаходження видів рослин, занесених до Червоної книги України, на території Донецького та Старобільського степів - Соколова, О.І.; Бережний, М.В.; Бутилкіна, Н.Ю. (Український ботанічний журнал, 2010)
В процессе экспедиционных исследований на территории Донецкой и Старобельской степей в 2006—2008 гг. выявлено 50 новых местонахождений 6 видов растений (Paeonia tenuifolia L., Tulipa schrenkii Regel (T. gesneriana L. s.l.), Tulipa ophiophylla Klok. et Zoz, Tulipa quercetorum Klok. et Zoz, Fritillaria meleagroides Patrin ex Schult. et Schult. f., Fritillaria ruthenica Wikstr.), занесенных в Красную книгу Украины.