Степану Михайловичу Стойку — 90 років - Голубець, М.А.; Кагало, О.О.; Козловський, М.П. (Український ботанічний журнал, 2010)
14 березня 2010 року виповнилося 90 років від дня народження і 60 років наукової, педагогічної та громадської діяльності Степана Михайловича Стойка — доктора біологічних наук, професора, доктора гоноріс кауза агрокультурних і лісових наук Зволенського технічного університету, дійсного члена Української екологічної академії наук, дійсного члена Української лісівничої академії наук, почесного члена Українського ботанічного товариства, дійсного члена Наукового товариства імені Шевченка, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки (2005), кавалера ордена «За заслуги» III ступеня, лауреата Європейської премії ім. Петера Йозефа Ленне за заслуги в галузі охорони природи.