Особливості нітратредуктазної активності у вищих рослинах - Колісник, А.В.; Мусієнко, М.М. (Физиология и биохимия культурных растений, 2009)
Проаналізовано дані щодо нітратредуктазної активності (НРА) у вищих рослинах: локалізацію, регуляцію, вплив фітогормонів і стресових чинників, методи визначення НРА, зв'язок із продуктивністю рослин та якістю врожаю.