Використання доказового методу для проектування та оцінки рівня захищеності інформаційно-телекомунікаційної системи - Антонюк, А.О.; Жора, В.В. (№3, 2007)
Розглянуто питання моделювання захищеної інформаційно-телекомунікаційної системи (ІТС). Наведено приклади використання доказового методу для проектування та оцінки рівня захищеності ІТС залежно від політики безпеки, що застосовується.