Міжнародна конференція «Толерантність рослин до абіотичних стресів» - Моргун, Б.В.; Сергєєва, Л.Є.; Порецька, О.І. (Физиология и биохимия культурных растений, 2009)
Міжнародна конференція «Толерантність рослин до абіотичних стресів» («Plant Abiotic Stress Tolerance») відбулася 8—11 лютого 2009 р. у столиці Австрії.