Клiтинна селекцiя пшеницi на стiйкiсть до стресових чинникiв довкiлля - Дубровна, О.В.; Моргун, Б.В. (Физиология и биохимия культурных растений, 2009)
В огляді висвітлено досягнення вітчизняних і закордонних учених щодо клітинної селекції пшениці на стійкість до біотичних та абіотичних стресових чинників довкілля. Приділено увагу основним напрямам, методам добору та оцінювання in vitro, можливостям, перспективам, проблемам однієї з найважливіших галузей сучасної біотехнології рослин — клітинної селекції.