Господарсько-біологічна характеристика столових сортів винограду в Правобережному Лісостепу України - Манзий, В.В.; Кучер, Н.М. (Автохтонні та інтродуковані рослини, 2010)
Наведено результати вивчення росту і розвитку молодих насаджень винограду столових сортів Аркадія, Восторг і Пам’яті Голодриги в умовах Правобережного Лісостепу України.