Природно-экологическая и созологическая оценка гидрофитобиоты Национального парка «Русский Север» - Краснова, А.Н.; Кузьмичев, А.И. (Вісник Національного науково-природничого музею, 2010)
У роботі наведені флористичні, таксономічні, еколого-ценотичні, хорологічні та созологічні особливості гідрофітобіоти судинних рослин Національного парку Росії «Руський Сєвєр». Охарактеризована рослинність парку, виділені раритетні угруповання.