Молекулярно-біологічна характеристика українських ізолятів вірусу мозаїки яблуні, ізольованих з яблуні (Malus domestica Borkh.) - Господарик, А.В.; Будзанівська, І.Г.; Кунду, Д.К.; Поліщук, В.П. (Доповіді НАН України, 2010)
Визначено нуклеотидні послідовності фрагмента гена капсидного білка чотирьох українських ізолятів вірусу мозаїки яблуні, ізольованих з яблуні. Філогенетичний аналіз українських ізолятів вірусу мозаїки яблуні показав їх високу спорідненість як між собою, так і з відомими ізолятами в Ген банку.