Новые элементы залегания на геологических картах - Юдин, В.В. (Доповіді НАН України, 2010)
У Гірському Криму виявлено складні дислокації в лежачих крилах шарьяжних складок. На їх конкретних прикладах запропоновано три нові позначення елементів залягання для геологічних карт: 1 — горизонтальне в перекинутому заляганні; 2 — похиле в двічі перекинутому заляганні; 3 — вертикальне в перекинутому крилі.