Частота выявления патологий щитовидной железы у нефтяников методом ультразвукового исследования при профилактических осмотрах - Магеррамова, З.З. (Международный медицинский журнал, 2010)
Досліджено частоту патологій щитоподібної залози у нефтяників Азербайджану шляхом використання ультразвукової діагностики під час профілактичних оглядів. Показано, що застосування УЗД дозволило виявити 6,13±0,6 нових випадків патологій у розрахунку на 100 обстежених. Вважається за доцільне включення УЗД щитоподібної залози до переліку обов’язкових діагностичних тестів під час профоглядів осіб небезпечних професій.