Аналіз витрат палива блоками ТЕС та можливостей їх економії при регулюванні електроспоживання - Дрьомін, В.П.; Костенко, Г.П.; Згуровець, О.В. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2008)
Проаналізовано витрати палива блоками ТЕС у різних режимах експлуатації блоків. Виявлено, що одним із перспективних шляхів економії паливно-енергетичних ресурсів є залучення споживачів-регуляторів до регулювання графіка електричних навантажень. Виконано орієнтовну оцінку економії палива при регулюванні електроспоживання.-------------