Аналіз та оцінка наслідків прийняття законодавчих актів України щодо пільгових умов виробництва електричної енергії - Кулик, М.М.; Костюковський, Б.А.; Шульженко, С.В.; Кобрін, П.П.
У статті наведено аналіз проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про електроенергетику» та до Закону України "Про альтернативні джерела енергії"», який був прийнятий Верховною Радою України в першому читанні. Показано катастрофічні наслідки, до яких призведе його прийняття в цілому. Обґрунтовано необхідність відхилення запропонованого законопроекту.---------------